Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Vi har specialiceret os i juicekure, faste og vandfaste

Vi har gået vejen selv. Vi har både set og mærket den forskel en detox kur kan gøre for både krop, sind og sjæl. Og det er ikke småting.

Det kan være rigtig svært at faste på egen hånd!
At juicefaste eller gennemgå en anden form for fastekur er for langt de fleste rigtig svært at gennemføre i en travl hverdag, hvor familien skal have mad, jobbet skal passes og alle pligterne står i kø.

At være sammen med andre, der også faster, blive taget hånd om 24/7 og få alt serveret i lækre omgivelser, gør en forskel og er vejen til en succesfuld fastekur.

Er du ude efter blid yoga, meditation, spa, behandlinger, ro, tid til fordybelse og masser af selvforkælelse, er et faste retreat måske noget for dig?

Vi er stolte over, at kunne være med til at tilbyde forskellige detox kure i form af juicekure, suppekure og vandfaster i trygge rammer – og på den måde, at være med til at udbrede budskabet om denne, non-invasive og stort set bivirkningsfri måde at forebygge og sundhedsfremme på.

Vi har simpelthen aldrig mødt et eneste menneske, der ikke flyttede sig både fysisk og mentalt med denne oplevelse. Opskriften er en kombination af det hele.

“Faste er faktisk et af de mest kraftfulde lægemidler, vi har,” siger aldersforsker og cellebiolog Valter Longo.

Faste retreats

SVERIGE

Vandfaste retreat

MARRAKECH

Juice retreat

DANMARK

Juice retreat

Zen Luxury Travels | Nytårskur på Kragerup Gods

DANMARK

Nytårskur

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This