Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Skal du med på kurophold?

Hvis du drømmer om at ligge i et karbad fyldt med varmt boblende vand, som ovenikøbet siges at have helbredende virkning, få afspændende og dybdegående massage, eller ligge indsvøbt i honning og mærke varmen sprede sig… Så er et kur- og wellnessophold måske din næste rejse?

Formålet med et kurophold er at give din krop de optimale betingelser for nydelse, afslapning, regenerering og selvhelbredelse.

På vores kurophold er der fokus på nydelse og hygge, kombineret med sund kost, masser af behandling, sauna, spa, yoga og masser af tid til at nyde omgivelserne.

Et kur- og wellnessophold er for dig, der søger ultimativ selvforkælelse og bare gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Er du i tvivl om, hvilken rejse eller retreat der passer nøjagtig til dine behov, sidder vi klar ved både taster og telefon. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at rejse med dig.

Kurophold

MADEIRA

Ayurvedisk retreat på Madeira

TJEKKIET

Væskeægte kurophold

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This