Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Drømmer du om at komme i gang med meditation?

“Stilhed er nogle gange det bedste svar”
— Dalai Lama

Så er et meditationsretreat det bedst tænkelige springbræt!

Ordet ’retreat’ betyder: At trække sig tilbage. Og det er netop hvad vi gør, når vi er på meditationsretreat. Vi trækker os tilbage fra hverdagens stress og jag, præstationskrav og hurtige tempo. Vi trækker os tilbage i rolige omgivelser, kommer helt ned i tempo og finder tilbage til vores naturlige, rolige tilstand af væren.

Måske er meditation et helt nyt begreb for dig, og du drømmer bare om indre ro og fordybelse – og en værktøjskasse med ”hjælp til selvhjælp”. Eller har du praktiseret meditation i årevis, men søger du bare rummet og den rigtige underviser til at fordybe dig i din praksis?

Interessen for og udbredelsen af meditation er stærkt stigende, da flere og flere mennesker for alvor har opdaget de mange fordele, som meditation har. Når du først har mærket på egen krop, hvad blot 5 minutters daglig meditationspraksis om dagen kan gøre, så er det svært at stoppe igen.

Med regelmæssig meditation kan du blive et endnu kærligere væsen – en, som alle har lyst til at være sammen med. Skal du med?

Vi glæder os meget til at meditere sammen med dig.

Meditationsretreat

SVERIGE

ReCharge meditationsretreat

IBIZA

Shamansk meditationsretreat

 

BHUTAN

Meditationsretreat

BALI

På rejse med sjælen

Zen Luxury Travels | Digital detox i Jordan

JORDAN

Digital Detox

DANMARK

Yoga og meditationsretreat på Gelskov Gods

DANMARK

Mindfulness på Gelskov Gods

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This