Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Rejs fra hverdagen til en verden af ro og skønhed

Rejs væk fra hverdagen til en verden af ro og skønhed, hvor du genfinder balancen og styrke. Zen Luxury Travels terapeut rejser med dig og en mindre gruppe ud til unikke destinationer. Her får du ud fra samtaler og analyser fastlagt et individuelt forløb, der genopbygger din krop, sind og sjæl. Du er i de bedste hænder, der i kost og terapier tager hånd om netop dit liv og dine mentale og fysiske behov.

FYN

Juice Retreat på Great Norhern

Vi har fundet de perfekte rammer til et 4 dages luksuriøst Juice Retreat i Danmark. Tag med os til Danmarks ubetingede smukkeste spa Great Northern ved Kerteminde på Fyn.

SVERIGE

ReCharge Meditationsretreat

For alle, der interesserer sig for meditation, og det meditation kan. Uagtet om du har årevis af erfaring med meditation, eller du er helt ny og søgende efter meditationsredskaber.

SRI LANKA

Ayurvedisk Power Retreat

Ayurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske, og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle.

BALI

På rejse med sjælen

En helt særlig spirituel rejse til dig, der vil transformere dit liv på en måde, der inkluderer en bevægelse i såvel krop, sind som ånd. Du vækkes på rejsen på de områder af livet, der higer efter lys og næring.

Retreats i udlandet

IBIZA

Spirituelt Retreat

På spirituelt retreat på Ibiza rejser du ud, for at blive klogere på dig selv. Via spirituel undervisning og klarsynsterapi finder du ind til din egen spiritualitet, og får værktøjer til, hvordan du kan bruge spiritualiteten i din hverdag.

BHUTAN

Meditationsretreat

Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Bhutans placering midt i denne maleriske natur gør landet til noget helt særligt.

MARRAKECH

Juice Retreat

Blot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed.
 

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This