Select Page

FOREDRAG & INSPIRATIONSMØDER

Mød vores rejserådgivere til Zen Luxury Travels inspirationsmøder

Hvis du eller I ønsker et retreat eller en rejse ud over det sædvanlige, er der ofte 1000 spørgsmål, der presser sig på. Få svarene direkte fra vores eksperter på en hyggelig aften fyldt med sund inspiration, før I beslutter jer for rejsens indhold. Alle arrangementer er GRATIS.

Hvilket retreat passer bedst til netop dig, dine drømme og behov? Hvor og hvordan bor man? Hvad kan jeg forvente af et retreat? Hvad hvis jeg aldrig har dyrket yoga før? Kan man rejse alene? Hvad får man at spise? Hvordan foregår et retreat? Spørgsmål er det mest naturlige i verden og vi er her for at besvare dem alle.

Kom med på et af ZEN Luxury Travels inspirationsmøder, hvor vores rejserådgivere deler ud af deres viden og personlige erfaringer.

Møderne afholdes i vores lokaler på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø. Tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her:

PRØV MINDFULNESS OG MENTAL TRÆNING
MED CHARLOTTE NORBY OG CAMILLA MARCINKOWSKI

Evnen til at fokusere, navigere i forandring og håndtere de udfordringer, livet består af, kan trænes. Mere end 40 års forskning har vist, at mindfulness styrker hjernen på en række områder, og at det gør en forskel for os, når vi træner mentalt sammen med andre.

Kom til inspirationsaften med to af landets dygtigste og mest veluddannede mindfulness-lærere, Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski, og prøv nogle af evidensbaserede teknikker af. Charlotte er autoriseret psykolog og lærere i Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) fra Aarhus Universitet, og Camilla er tidligere erhvervsjournalist, yogalærer, uddannet i MBSR og tilknyttet Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Sammen med Zen Luxury Travels udbyder de nu et fire-dages retreat i eksklusive rammer, hvor du kan lære mindfulness og mental træning i en lille gruppe.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.
Inspirationsaftenen foregår i vores lokaler på Folke Bernadottes Alle 7, 2100 København K
Der er begrænsede antal pladser.

25. august 2021
kl. 17.00 – 18.30

BEGRÆNSET PARKERING, MEN TOG TIL DØREN

Der er et begrænset antal parkeringspladser langs selve kontorbygningen. Kommer du med toget, er nærmeste nabo til Østerport Station med gangbro fra perronerne lige til ZEN Luxury Travels som har til huse sammen med Nyhavn Rejser. Indgangen, der benyttes ved inspirationsmøder ligger på samme side af bygningen som gangbroen. Nemmere bliver det ikke!

SPÆNDENDE FOR VOKSNE. NOK LIDT KEDELIGT FOR BØRN

Vi har mange rejser, der vil skabe jubel hos de mindste, men informationsmøderne om dem kan for mange være lidt for lange, hvis man er vant til lidt mere action. I kender jeres børn bedst, men vi fraråder generelt børn under 14 år at deltage.

SÅDAN TILMELDER I JER

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til os på info@zenluxurytravels.com for tilmelding. Tilmelding er nødvendig for at sikre dig en plads. Venligst oplys os navn, telefonnummer, e-mail og hvilken dato du ønsker at deltage. Din deltagelse er naturligvis helt uforpligtende.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på “Kontakt os”

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

Pin It on Pinterest

Share This