Select Page

Ibiza

Spirituelt retreat på Ibiza

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Rejs med til smukke Ibiza og find ind til dig selv og dit livsformål i vidunderlige omgivelser

På Spirituelt Retreat på Ibiza rejser du ud for at blive klogere på dig selv. Via spirituel undervisning og klarsynsterapi finder du ind til din egen spiritualitet og får værktøjer til, hvordan du kan bruge spiritualiteten i din hverdag.

Du lærer at stå stærkere og finde større glæde i livet ved at være tro mod dig selv. Det handler om at finde dit livsformål ved at komme tættere på dit sande jeg.

Spirituel vejleder

Christina Bækgaard rejser med på retreatet som spirituel underviser og psykoterapeut. Hun har årelang erfaring indenfor coaching og udvikling af mennesker. Christina vender traumer til livsvisdom, og hendes hovedformål er, at hjælpe mennesker til at finde deres egen spiritualitet og derigennem deres sjæleskald og formål i livet. For som hun siger: I sjælen ligger mulighederne til dit fulde potentiale.

Med på retreatet er også Martin Bonde Mogensen. Martin er indehaver af Kropsinstituttet og co-founder af body-all-mind, som er en behandlingsform, der kombinerer teknikker som dyb massage, zoneterapi, akupressur og løsning af leddene i kroppen. Du får en B:A:M behandling af Martin i løbet af retreatet. Den dybdegående behandling fokuserer på kroppen i sin helhed og vil hjælpe dig til at få balance og harmoni i din krop.

Priser

Dobbeltværelse/person fra:
16.500,- DKK

Enkeltværelse fra:
19.900,- DKK


Prisen er med fly fra København.
Også fly ud fra Billund.
Rejsen kan også bookes med fly fra andre lande.

Næste retreats


27 OKT - 31 OKT 2021

Tilgængelig
1 værelse tilbage!

Martin Mogensen, Christina Bækgaard

BOOK REJSE HER →

Dine undervisere på dette spirituelle retreat…

Christina Taabbel Bækgaard

Christina forvandler mennesker gennem spiritualitet. Hendes vision er at bruge spiritualitet til at øge det enkelte menneskes bevidsthed og skabe selvkærlighed, livskvalitet og lykke. Christina har en fantastisk evne til at integrere spiritualiteten i menneskers hverdag, og hun bidrager til, at de vækster og oplever en større livskraft og glæde – både privat og i karrierelivet. Christina lærer dig at lytte til din intuition, at få dig til at tro på dig selv og at blive den bedste udgave af dig selv. Du får øje på dine mange potentialer og vækster med garanti indefra.

Christina har gået vejen selv!
Christina har siden 2007 arbejdet med udvikling af mennesker, og hun har som psykoterapeut, underviser, coach og spirituel vejleder hjulpet tusindvis af mennesker. Christina er beriget med et veludviklet klarsyn; en særlig, spirituel evne, hvor hun ser menneskers potentialer fra et dybere, sjæleligt perspektiv, som kan være afgørende for netop din oplevelse af meningen med dit liv – og for din livsglæde.

Christina er spirituel underviser, coach & psykoterapeut, og hun har klienter i klarsyn og i længerevarende spirituelle forløb, når hun ikke er på retreat.

Martin Bonde Mogensen

Martin Bonde Mogensen har siden 1997 behandlet sportsfolk, både professionelle, motionister og private personer med dagligdagsskavanker. Han har specialiseret sig inden for alle former for skadesbehandling – såsom piskesmæld, nakkesmerter, dårlig ryg, frosne skuldre, menstruationssmerter mv. Derudover behandler Martin klienter, der mangler energi og overskud med vægt på, at forbedre den enkeltes livsstil.

Martin har gennem flere år arbejdet med at få sine klienter til at ændre deres livsstil efter individuelle programmer, hvor der blandt andet arbejdes med redskaber som kost, udrensning og motion. Herunder har han hjulpet mange med uren hud, allergier, gigt, oppustet mave, ledsmerter, hovedpine og vægtproblemer mv.

Martin Bonde Mogensen anskuer i det hele taget kroppen som en helhed, og forsøger at påvirke både folks fysiske og psykiske tilstand – ikke mindst ved at komme med inspiration til mere hensigtsmæssige mad- og drikkevaner og en motionsform, der passer den enkelte bedst.

Om Martin

 • Medstifter og founder af behandlingssystemet Body All Mind
 • Indehaver af Kropsinstituttet
 • Uddannet kropsterapeut
 • Medforfatter til bøgerne FLERE FEDE JUICER, DEN FEDESTE JUICEKUR, DEN FEDE FASTE, DEN SEJESTE SUPPEKUR og KROPPEN TALER – LÆR AT LYTTE
 • Tidligere Joe and the Juice’s sundheds- og juice ekspert
 • Ekspert i individuelle udrensningsforløb og juicekure
 • Ernæringsrådgiver og livsstilscoach i private forløb
 • Foredragsholder
 • Underviser i sundhed
 • Rejsearrangør i sunde rejser, retreats og kurser
 • Har erfaring fra mere end 20.000 behandlinger

Turens indhold

Retreatet varer i 5 dage, som vi tilbringer i den smukke villa Akasha Heritage. Villaen har sin egen helt unikke stemning. Man mærker med det samme den højvibrante energi, som fylder alle rum. Villaen er sjælerenset af shamaner og indrettet 4-dimensionelt med stort fokus på plads til liv og hjerterum.

Hver morgen starter vi med fælles solhilsner og bevægelsesmeditation, og om aftenen træner vi Kropsinstituttets B:A:M træning. Derudover vil der dagligt være 1,5 times spirituel undervisning, hvor du guides til at finde ind til din egen spiritualitet. I løbet af retreatet tilbydes du også en individuel klarsyns session med Christina. Du er i centrum, og fokus indstilles på din personlige rejse og udvikling.

Maden er i særklasse. Vi råder over vores egen italienske kok, som tilbereder alle måltider til os. Sundt, vegansk og økologisk.

Vi rejser i en lille eksklusiv gruppe, og vi garanterer en uforglemmelig oplevelse. Du vil komme positivt forandret hjem med en rygsæk fuld af nye værktøjer til at leve et rigere og mere spirituelt liv tættere på dit sande jeg og med ny indre styrke.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en spirituel rejse i villa Akasha Heritage på Ibiza.

 

Det kan du glæde dig til:

4 overnatninger i magiske Akasha Heritage

Privat italiensk kok med lækker vegansk mad og snacks

Solhilsner og bevægelsesmeditation

Daglig ca. 1,5 times undervisning af Christina Bækgaard

 1 Body All Mind Behandling hos Martin Bonde Mogensen

Daglig BAM Movement træning

1 personlig clairvoyance hos Christina Bækgaard

Lækker vegansk mad og snacks fra morgen til aften af husets private kok

1 Gong ceremoni

Besøg hos den lokale krystalmand – en oplevelse for livet

 

  Det med småt:

  • Rejsen garanteres ved 10 deltagere
  • Drikkepenge er ikke inkl.
  • Det foudsættes at pas er i god stand og gyldigt under dit ophold
  • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred samt normal bevægelighed

  Om stedet

  Villa Akasha Heritage

   

  KONTAKT OS

  SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

  Kontakt os

  Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

  ØNSKER OG GODE RÅD

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

  I FÅR EN REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

  REJSEN LÆGGES FAST

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

  VI HOLDER KONTAKT

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

  +45 61 16 30 14

  info@zenluxurytravels.com

  DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

  Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
  For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

  GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

  Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

  Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

  Pin It on Pinterest

  Share This