Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Et boost med skønne spabehandlinger og fredfyldt afslapning

Giv dig selv et boost med skønne spabehandlinger og fredfyldt afslapning. Zen Luxury Travels har afprøvet og udvalgt nogle af verdens bedste wellness- og spahoteller. Det vil sige hoteller, der ikke bare har en spa, men som har eksperterne, som modtager dig med viden, vilje og hjerte. Rejs bare dig, på kærestetur eller med hele familien og nyd at være til.

THAILAND

Banyan Tree

På vestkysten af Phuket ud til en saltvandslagune og få skridt fra Andamanerhavets svalende bølger ligger Banyan Tree Phuket med store poolvillaer og golfbane i baghaven.

SPANIEN

Asia Gardens

I en stor, tropisk have en god halv times kørsel fra Alicante i Spanien ligger et lille stykke Thailand, Asia Gardens Hotel & Thai Spa, med blændende udsigt over Middelhavet.

MALDIVERNE

Barfodluksus

Maldiverne er et af de smukkeste steder på jorden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor...

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This