Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Vi skræddersyr din ferie til Dubai

I Dubai mødes den farverige arabiske kultur og den vestlige urbane livsstil. Alt i Dubai er overdådigt. Byen er et overflødighedshorn af shopping og oplevelser i særklasse for hele familien. Her findes verdens højeste bygning, Burj Khalifa, på 828 meter. Hotellet Burj Al-Arab Jumeirah bliver beskrevet som verdens eneste 7-stjernede hotel. Dubai Mall har verdens største dansende springvand og verdens største indendørs skianlæg. Og udenfor byen har man anlagt en kunstig palmeø med kridhvide sandstrande og luksushoteller på stribe. Dubai er samtidigt rig på spændende historie, hvilket du mærker, når du bevæger dig ind i den gamle bydel Deira. I den antikke guldsouk kan du finde alt inden for smykker, og i krydderisouken bliver alle dine sanser overvældet af de forskellige dufte og farver. Dubai byder også på storslåede oplevelser for de små med overdådige forlystelsesparker, kæmpe vandland og imponerende akvarier.

Et af vores hoteller

Når du rejser med os til Dubai, har vi et bredt udvalg af hoteller, du kan vælge mellem. Vi samarbejder med flere forskellige hotelkæder, og vi har noget for alle. Du kan blandt andet blive indlogeret på Dar Al Masyaf. Et 5-stjernet luksus resort, som er en del af Jumeirah kæden, som vi arbejder tæt sammen med. Hotellet er indbegrebet af luksus, forkælelse og velvære med alt, hvad hjertet begærer. Jumeirah kædens hoteller ligger side om side langs en hyggelig kanal, hvor små både fragter dig fra det ene hotel til det andet. Som gæst med full-board på Dar Al Masyaf, har du fri adgang til i alt 52 spisesteder fordelt på de forskellige hoteller. Et fantastisk tilbud, som vi varmt anbefaler.

Dar Al Masyaf ligger direkte ned til Jumeirahs egen private sandstrand og har udsigt til Burj Khalifa, som tårner sig op ude i bugten. Et imponerende syn både om dagen og om aftenen. Hotellets luksuriøse spa tilbyder alle former for behandlinger, og i fitnesscentret kan du bl.a. spille tennis, squash samt tilmelde dig yoga som dyrkes på stranden. Der er også masser af aktiviteter til børnene. Som gæst på hotellet har du fri adgang til Wild Wadi Waterpark, som ligger lige ved siden af.
Gå ikke glip af Dubai og de mange spændende oplevelser, der venter dig og din familie. Vi sammensætter den perfekte ferie ud fra jeres ønsker og behov. Husk at du kan kombinere turen med Oman, som er en rejse ind i den autentiske arabiske kultur.

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

Pin It on Pinterest

Share This