Select Page

Maldiverne

Luksus rejse til Maldiverne

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Et sandt paradis i det indiske ocean

Maldiverne er et af de smukkeste steder på jorden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor i Det Indiske Ocean og byder på et hav af vidunderlige hoteller og luksuriøse oplevelser. 

Vi samarbejder med mange forskellige hotelkæder på Maldiverne. Vi kan derfor sammensætte præcis den luksus rejse til Maldiverne, du ønsker dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så planlægger vi det hele for dig. Du skal blot tage afsted, nyde og lade dig forkæle.

Her kan du se et udvalg af vores spændende og unikke hoteller, som vi kan tilbyde på din luksus rejse til Maldiverne.

Bo på Soneva Fushi på din rejse til Maldiverne

UOVERTRUFFEN SKØNHED, PARADISISKE STRANDE OG BÆREDYGTIG LUKSUS PÅ MALDIVERNE

Når du ankommer til Soneva Fushi kan du mærke det med det samme. Her er vidunderligt og smukt – en sand balsam for sjælen. Der er lagt vægt på ro, luksus, bæredygtighed og skønhed. Tiden står stille, og du kan slet ikke undgå at blive grebet af den helt særlige stemning. Når du ankommer, afleverer du dine sko, for som de siger: ”Du mærker mere i bare tæer” – og det er sandt!

Soneva hotelkæden er skabt af grundlæggerne af Six Senses. Her på Maldiverne har de blot taget konceptet endnu videre. Hotellerne emmer af underspillet luksus og ultimativ selvforkælelse. Kodeordet hos Soneva er ”Slow Life”, som handler om luksuriøse rejseoplevelser med stor respekt for naturen i bæredygtige omgivelser. Soneva Fushi er et fantastisk sted, hvor du hurtigt overgiver dig til den rolige ølivsstil og kommer helt ned i gear. Du bor i luksuriøse strandvillaer direkte ned til det smukke turkise hav. Du har selvfølgelig mulighed for at købe full-board. Maden er økologisk, frisk og udsøgt lækker. Din egen personlige butler sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget.

Der er masser af aktiviteter, du kan melde dig til. Dyk f.eks. ned med havbiologen og oplev det mageløse undervandsliv, eller udforsk den smukke nattehimmel i det lokale planetarium. Læn dig tilbage, nyd, lad dig inspirere, betage og forkæle. Du vil ikke fortryde at tage på en luksus rejse til Maldiverne!

Slow Life: 
Sustainable-Local-Organic-Wellness-
Learning-Inspiring-Fun-Experiences

Om stedet

Soneva Fushi

 

TRAVELLING – IT LEAVES YOU SPEECHLESS, THEN TURNS YOU INTO A STORYTELLER

Ibn Battuta

Soneva in Aqua

FORKÆL DIG SELV OG OPLEV DEN ULTIMATIVE LUKSUS TIL SØS

Kombinér dit ophold på Soneva Fushi med et par dage ombord på Sonevas luksuriøse sejlbåd. Besætningen sørger for, at du ikke mangler noget, alt er med ombord – der bliver kræset for dig. Du skal ikke gøre andet end at nyde de smukke omgivelser.

Livet ombord er vidunderligt. Du kan få behandlinger og massage på dækket og fange din egen tun, som serveres til aftensmad. Du kan også vælge at sidde i et karbad med glasbund, så du kan beundre det smukke liv under vandet. Besætningen tilpasser naturligvis turen, aktiviteterne og maden efter dine ønsker og behov. Helt unikt og en fuldstændig fantastisk oplevelse.

Om stedet

Soneva in Aqua

 

Soneva Jani

GIV DIG SELV EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE I SÆRKLASSE OG BO I LUKSURIØSE VANDVILLAER PÅ DET TURKISE HAV

Soneva Jani er det nyeste hotel i Soneva kæden. De smukke vandvillaer ligger som perler på en snor langs den imponerende badebro bygget op i træ. Her er ubeskriveligt smukt. Villaerne er store og luksuriøse, betjeningen udsøgt og privatliv er der masser af.

Alt hvad du har brug for findes i din egen villa. Din private butler sørger for, at du aldrig mangler noget. På hovedøen ligger Soneva Janis spa, fitnesscenter og restauranter. Du kan enten spise dér eller vælge at spise i villaen. Alt tilrettelægges efter dine ønske. Nyd den varme sol, bad, dyk eller snorkel i det krystalklare vand. Giv dig selv den ultimative forkælelse ved at kombinere din rejse til Soneva Jani med nogle dage på Soneva Fushi eller Soneva in Aqua. Luksuriøst, tilbagelænet og virkelig lækkert.

Lad os sammensætte dit ophold på de tre Soneva hoteller og giv dig selv 14 dages ferie i paradis. Vi lytter til dig og kombinerer destinationerne, så du får det bedste af det bedste.

Om stedet

Soneva Jani

 

Gili Lankanfushi

VELKOMMEN TIL UOVERTRUFFEN SKØNHED OG LUKSUS KUN 20 MIN VÆK FRA LUFTHAVNEN PÅ HOVEDØEN MALE

Det er svært ikke at forelske sig i Maldiverne og Gili Lankanfushi. Turkist vand så langt øjet rækker. Luksuriøse vandvillaer bygget på pæle over det krystalklare vand og din egen personlige butler, Mr. Friday, som står klar til at forkæle dig. 

Hotellet

Gigli Lankanfushi er et 5-stjernet luksus resort bygget med stor respekt for naturen. De smukke vandvillaer er bygget op i træ og falder naturligt ind i de smukke omgivelser. Alt er bæredygtigt. Maden er økologisk og en gourmetoplevelse for sig. Vi anbefaler full-board, så du ikke behøver at bruge tid på dette, mens du er der. Ønsker du en privat middag på stranden eller måske på din egen terrasse, er det blot at spørge Mr. Friday – han kan arrangere det hele for dig.

På Gili Lankanfushi er miljøet i fokus, og det lokale marinecenter gør en stor indsats for at bevare koralrevet og dyrelivet i vandet. Undervandslivet er mageløst. Øen har egen dykkerskole og vandsportscenter. Du kan snorkle, dykke med instruktør, surfe eller sejle i kajak. Du kan også tage med ud og dybhavsfiske. En fantastisk oplevelse for hele familien. Læg også vejen forbi Meera spa, som tilbyder alt fra yoga på stranden til massage på glasgulv med kig til havbunden og undervandslivet. Smukt og paradisisk.

Om stedet

Gili Lankanfushi

 

KONTAKT OS

SÅDAN BESTILLER I EN REJSE

Kontakt os

Ring på 61 16 30 14, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os"

ØNSKER OG GODE RÅD

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.

I FÅR EN REJSEPLAN

Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.

REJSEN LÆGGES FAST

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

VI HOLDER KONTAKT

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.

+45 61 16 30 14

info@zenluxurytravels.com

DU ER KUN ET ENKELT KLIK VÆK FRA DIN DRØMMEREJSE

Vi er naturligvis dækket af rejsegarantifonden.
For yderligere information kontakt Zen Luxury Travels på: Tel. +45 61 16 30 14 eller info@zenluxurytravels.com

GAVEKORT

MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE?
Vi pakker de fineste gaveæsker til din kære.

Ring til os på 61 16 30 14 eller skriv til info@zenluxurytravels.com 
Så har du gaven inden længe.

Vi ønsker dig en magisk december.

😊  fra Zennie

Pin It on Pinterest

Share This