Select Page

COVID-19 Garanteret refundering

GRATIS Afbestilling • GRATIS ændring af rejsen

Bestil trygt dit retreat… velvidende om, at du trygt kan annullere.

Vi er eksperter i unikke yoga retreats

Den ultimative kick-start til yoga, kan være på et retreat? Yoga er en fast del af morgenrutinen på alle vores retreats.
Og du behøver ikke at have dyrket yoga før, for at kunne deltage.
Yoga er for ALLE!

Det er videnskabeligt veldokumenteret, at yoga er sundt! Og det er endda rigtig sundt for vældig mange ting.

Folk der regelmæssigt dyrker yoga vil sige, at yoga er fantastisk for deres smidighed lige som yoga løsner spændinger, skaber bedre kropsbevidsthed og kan fjerne stress.

Uanset, om du aldrig har rørt en yogamåtte tidligere, er helt nybegynder i yogauniverset eller har dyrket yoga regelmæssigt i mange år, så er der plads til DIG på vores yoga rejser og yoga weekender. Niveauet er altid tilpasset, så alle kan være med og alle niveauer får det optimale ud af rejsen.

Vi tilbyder forskellige muligheder – forlænget yoga weekend mod stress, yoga og mindfulness eller de lidt længere retreats, hvor yoga er en del af den samlede pakke – eksempelvis ayurveda rejserne og vores juice retreat i Marrakech.

Vi har igen og igen set, hvor stor en forandring der kan ske i både krop, sind og sjæl på blot få dage, når både kost, behandlinger, undervisning, ro og skønne omgivelser alt sammen kombineres med yoga.

Vi glæder os til at tage på retreat med dig.

Yoga retreats

SVERIGE

Stresshåndterings retreat

DANMARK

Yoga og meditationsretreat på Gelskov Gods

DANMARK

Mindfulness på Gelskov Gods

MARRAKECH

Juice retreat

SRI LANKA

Power Retreat

INDIEN

Autentisk Ayurveda

GRATIS KONSULTATION HOS ZENNIEHvilket retreat er det helt rette for dig?

Book en gratis og personlig konsultation med vores retreat- og rejseekspert Zennie og find det retreat, der matcher netop dit behov og forventninger.

Zennie er stifter af ZEN Luxury Travels og har en baggrund som psykoterapeut, coach og mentaltræner. Zennie er klar til at tale med dig og sammen finder I det du søger.

Pin It on Pinterest

Share This